Vend vakant për Laborant me Arsim të Lartë - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (UPT) - afati 11.07.2014

Shtyp
Krijuar: 30 Qershor 2014 Ndryshimi i fundit: 30 Qershor 2014 Vizita: 1815

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Energjitikës shpall vendin e lirë për Laborant me Arsim të Lartë.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 11.07.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta