Njoftime për punësim - Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (UPT), shpall 8 vende të lira pune - afati 19.09.2014

Shtyp
Krijuar: 08 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 08 Shtator 2014 Vizita: 1823

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave, shpall 8 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 19.09.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta