Njoftime për punësim - Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (UPT), shpall 4 vende të lira pune - afati 19.09.2014

Shtyp
Krijuar: 08 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 08 Shtator 2014 Vizita: 1930

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (UPT), shpall 4 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 19.09.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta