Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike shpall 2 vende të lira pune - AFATI 10.10.2014

Shtyp
Krijuar: 29 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 29 Shtator 2014 Vizita: 1849

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, shpall 2 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 10.10.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta