Njoftime për punësim në UPT - Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM) shpall vendin vakant për Kancelar - AFATI 10.10.2014

Shtyp
Krijuar: 29 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 29 Shtator 2014 Vizita: 2120

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM), shpall vendin vakant për Kancelar.

 Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 10.10.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

 Informohuni në: Kritere dhe dokumenta