Kandidatët fitues në Fakultetin e Inxhinierisë Matematike dhe të Inxhinierisë Fizike

Shtyp
Krijuar: 23 Tetor 2014 Ndryshimi i fundit: 23 Tetor 2014 Vizita: 3769

Lista e kandidatëve fitues për konkursin e zhvilluar në Fakultetin e Inxhinierisë Matematike dhe të Inxhinierisë Fizike sipas Departamenteve përkatëse:

Departamenti i Inxhinierisë Matematike

  1. Dr.Sandër Kovaci
  2. Mirjeta Dërra
  3. Albina Basholli
  4. Ivana Ikonomi
  5. Bledar Baholli

Departamenti i Inxhinierisë Fizike

  1. Dafina Xhako
  2. Doc. Dr. Altin Gjevori

Departamenti i Kimisë

  1. Albana Jano

Qendra e Gjuhëve të Huaja

  1. Albana Vogli