Kandidtja fituese në në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit

Shtyp
Krijuar: 03 Nentor 2014 Ndryshimi i fundit: 03 Nentor 2014 Vizita: 2434

Rezultati për konkursin "Specialiste personeli dhe sekretare arkivi" në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit (FTI):

Kandidatja e shpallur fituese është Suada BYLYKU