Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike shpall 3 vende të lira pune - AFATI 05.12.2014

Shtyp
Krijuar: 24 Nentor 2014 Ndryshimi i fundit: 24 Nentor 2014 Vizita: 3179

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, shpall 3 vende të lira pune për personel akademik.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 05.12.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Klikoni në lidhjen: Kritere dhe dokumenta.