Njoftime për punësim në UPT - 4 vende të lira pune - AFATI 30.01.2015

Shtyp
Krijuar: 19 Janar 2015 Ndryshimi i fundit: 19 Janar 2015 Vizita: 2838

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), shpall 4 vende të lira pune.
Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 30.01.2015 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.
Klikoni në lidhjen: Kritere dhe dokumenta.