Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike shpall 1 vend të lirë pune për personel akademik - AFATI 06.02.2015

Shtyp
Krijuar: 27 Janar 2015 Ndryshimi i fundit: 27 Janar 2015 Vizita: 2641

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM), shpall 1 vend të lirë pune për personel akademik.
Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 06.02.2015 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.
Klikoni në lidhjen: Kritere dhe dokumenta