Njoftime për punësim në UPT - Rektorati UPT shpall 3 vende të lira pune për specialist - AFATI 12.06.2015

Shtyp
Krijuar: 01 Qershor 2015 Ndryshimi i fundit: 17 Qershor 2015 Vizita: 2612

 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Rektorati UPT shpall 3 vende të lira pune për specialist.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 12.06.2015 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Klikoni në lidhjen: kritere dhe dokumenta