Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave - Laborant - AFATI 19.06.2015

Shtyp
Krijuar: 15 Qershor 2015 Ndryshimi i fundit: 23 Qershor 2015 Vizita: 1272

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave shpall vendin vakant për Laborant me Arsim të LartëDepartamentin e Burimeve Minerare.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 19.06.2015 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Klikoni në lidhjen: kritere dhe dokumenta