Njoftime për punësim në UPT - Specialist në Rektorat dhe Sekretare Mësimore (FIM) - AFATI 26.06.2015

Shtyp
Krijuar: 15 Qershor 2015 Ndryshimi i fundit: 29 Qershor 2015 Vizita: 1589

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT): Rektorati dhe  Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike shpallin vende të lira pune:

  1. Universiteti Politeknik i Tiranës, shpall vendin vakant për Specialist të Investimeve në Drejtorinë e Investimeve dhe Mirëmbajtjes pranë Rektoratit.
  2. Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike shpall vendin vakant për Sekretare Mësimore.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 26.06.2015 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Klikoni në lidhjen: kritere dhe dokumenta