Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim për vende të lira pune

Krijuar: 05 Shtator 2016 Ndryshimi i fundit: 05 Shtator 2016 Vizita: 1858

Njoftim për vende të lira pune

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion