Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim për vende të lira pune FIE

Krijuar: 04 Tetor 2016 Ndryshimi i fundit: 21 Tetor 2016 Vizita: 1104

Njoftim për vende të lira pune FIE

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion