Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIN - fitues për personel akademik

Krijuar: 25 Korrik 2017 Ndryshimi i fundit: 25 Korrik 2017 Vizita: 1275

I. Shpallja e kandidatit fitues për vendin e lirë personel akademik pranë Departamentit të Konstruksioneve të Ndertimit dhe Infrastrukturës së Transportit në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit si më poshtë:

1. Z. Altin Piqani

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion