Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 184 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIN - Gjeodezi dhe Mjedis - fituesit për vendin e lirë të punës për personel akademik dhe ndihmës akademik

Krijuar: 27 Korrik 2017 Ndryshimi i fundit: 27 Korrik 2017 Vizita: 1046

I. Shpallja e kandidatit fitues për vendin e lirë të punës për personel akademik pranë Departamentit të Gjeodezise në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit është si më poshtë:
1. Zj. Delira Hanelli


II. Shpallja e kandidatit fitues për vendin e lirë  të punës për personel ndihmës akademik pranë Departamentit të Inxhinierisë së Mjedisit në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit është si më poshtë:
1. Elmira Hyka

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion