Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FTI- Njoftim per shpalljen e kandidateve fitues

Krijuar: 21 Shkurt 2018 Ndryshimi i fundit: 21 Shkurt 2018 Vizita: 168

FTI- Njoftim per shpalljen e kandidateve fitues

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion