Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Studentët

Studentët

Pranime në Universitetin Politeknik të Tiranës (UPT)

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 09 Mars 2018 Ndryshimi i fundit: 05 Prill 2018 Data pubblicazione
Super User Vizita: 1146

PRANIMI I STUDENTËVE NË PROGRAMET E STUDIMIT 2018 - 2019

Kriteret e pranimit në UPT për vitin akademik 2018 - 2019

Aktivitete të Këshillit Studentor

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 12 Shkurt 2018 Ndryshimi i fundit: 12 Shkurt 2018 Data pubblicazione
Super User Vizita: 557

Aktivitete të Këshillit Studentor

Informacion mbi procedurat ne mbeshtetje te zhvillimit te aktiviteteve social kulturore jashte auditorit ne Universitetin Politeknik te Tiranes

1-6 tetor - Kritere, procedura pranimi, regjistrimi, transferimi studimesh 2014-2015

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 02 Tetor 2014 Ndryshimi i fundit: 02 Tetor 2014 Data pubblicazione
Super User Vizita: 17299

Kriteret dhe procedurat e pranimit dhe regjistrimit të kandidateve që aplikojnë për transferim të studimeve dhe për program të dytë studimi, në programet e ciklit të parë të studimeve me kohë të plotë, në programet e studimeve jouniversitare profesionale dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në institucionet publike të arsimit të lartë, në vitin akademik 2014-2015.

Datat e aplikimit nga 1 - 6 tetor pranë sekretarisë së Rektorit, në Rektoratin e UPT-së.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta

Lista e testeve të gjuhëve të huaja për vitin akademik 2015-2016

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 10 Nentor 2015 Ndryshimi i fundit: 10 Nentor 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 13326

Informohuni në lidhjen:

Lista e testeve të gjuhëve të huaja për vitin akademik 2015-2016

Procedurat e pranimit dhe regjistrimit për kandidatët nga republika e Kosovës, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci, Medvegja, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, 2014 - 2015

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 02 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 22 Tetor 2014 Data pubblicazione
Super User Vizita: 16161

Procedurat e pranimit dhe regjistrimit për kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në institucionet publike të arsimit të lartë, për vitin akademik 2014 - 2015.

Kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, në momentin e aplikimit duhet të dorëzojnë dokumentacionin e mëposhtëm:

  1. Fotokopje të noterizuar në Republikën e Shqipërisë (dhe e përkthyer në gjuhën shqipe nëse është lëshuar në gjuhë të huaj), të diplomës së Maturës Shtetërore së bashku me çertifikatën e notave, ose diplomën / dëftesën e shkollës së mesme të fituar në vendin përkatës, së bashku me çertifikatën e notave, të legalizuar nga autoritetet drejtuese, vendore apo qendrore, të vendit ku ka përfunduar studimet, të njohura në Republikën e Shqipërisë nga komisioni i posaçëm për njohjen e diplomave të arsimit të mesëm në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit;
  2. Dokument identifikimi (kartë identiteti, pasaportë). Në dosje mbahet vetëm fotokopja e dokumentit të identifikimit;
  3. Dy fotografi;
  4. Autorizimin për trajtimin e të dhënave personale 

Ky dokumentacion duhet të paraqitet në Rektoratin e UPT-së  brenda datës 10.09.2014.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion