Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Zv/Rektori për anën shkencore

Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 23 Qershor 2016 Vizita: 17471

Zv/Rektori për anën shkencore: Prof. Asoc. Elfrida Shehu
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion