Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftim- Prezantim i Riga Technical University- 11 Prill 2018

 Në vijim të bashkëpunimit me Riga Technical University në  datë 11 Prill 2018, të Mërkurën, në orën 13:00 në sallën Silvano Pedrolo pranë rektoratit të Universitetit Politeknik të Tiranës do
...

IGJEUM- Njoftim per shpallje konkursi publik

FIM - Njoftim për shpallje konkursi publik

FTI - Njoftim per shpallje konkursi publik

FGJM- Fituesi i vendit te lire te punes.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion