Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 139 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Bashkepunime

Titulli Data e krijimit Vizita
Bashkëpunim midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Shoqërisë FORSCHNER Albania sh.p.k. 20 Qershor 2017 2020
Panairi i Arsimit të Lartë në Shqipëri, 26 -28 Maj 2016. 02 Qershor 2016 3605
Takim informues mbi aplikimin e Projektit të Përmirësimit/Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme 01 Qershor 2016 3194
Ceremonia e akordimit të çmimit nga BSUN, Rektorit të Universitetit Politeknik të Tiranës, Akad.Jorgaq KAÇANI, në 13 maj 2016 në Tbilis, Gjeorgji 29 Maj 2016 2752
Ceremonia e dorëzimit të titullit “Doctor Honoris Causa” Akademikut Kosovar Fejzullah Ibrahim Krasniqi 22 Tetor 2015 3134
Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakulteteve të Arkitekturës në Universitetin Politeknik Tiranë (UPT) dhe Ondokuz Mayis University në Samsun Turqi 17 Shtator 2015 2583
Konferenca ndërkombëtare për paqen në Tiranë 16 Shtator 2015 2649
Kongresi i 8-të i Shoqërisë Gjeofizike të Ballkanit 30 Prill 2015 3627
Takim me Ambasadorin e Italisë në Republikën e Shqipërisë 30 Mars 2015 3857
Referime Shkencore 30 Mars 2015 3972
Takim me Drejtorin e Qendrës Kulturore Turke Yunus Emre 06 Mars 2015 3660
Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe Universitetit Politeknik të Tiranës 23 Shkurt 2015 4820
Marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit Politeknik të Tiranës (UPT) dhe Eastern Mediterranean University (EMU) - Qipro e Veriut 20 Nentor 2014 4582
Takim me Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri 25 Shtator 2014 4101
Takim me përfaqësues të universiteteve kineze 25 Shtator 2014 4421
Memorandumi UPT - Posta shqiptare 21 Mars 2014 5548
Memorandumi UPT - Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit (MZHUT) 21 Mars 2014 6371
Memorandumi UPT - Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës (MTI) 21 Mars 2014 4563
Marrëveshje Bashkëpunimi UPT - Universiteti Toyama i Japonisë 20 Shkurt 2013 3936
Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet - ERASMUS MUNDUS, BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA 03 Dhjetor 2012 3697
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion