Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 136 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet - ERASMUS MUNDUS, BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA

Krijuar: 03 Dhjetor 2012 Ndryshimi i fundit: 09 Qershor 2014 Data pubblicazione Vizita: 3880

Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet “ERASMUS MUNDUS”: BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA


Me daten 5 Dhjetor 2012, ne oren 14-17, ne sallen “Silvano Pedrollo” te Rektoratit do te zhvillohet nje takim me perfaqesues nga universitetet pritese ne kuadrin e projekteve “ERASMUS MUNDUS”: BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA.
Ne kete takim do te shpjegohen te gjitha proceduarat e aplikimit, kush mund te aplikoje si dhe nje sere ceshtjesh me interes per aplikantet.
Perfitues te bursave te ofruara nga keto projekte jane: studentet bachelor (viti 2 ose 3), studentet master, studentet e doktoratures, stafi, etj.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion