Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 186 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me përfaqësues të universiteteve kineze

Krijuar: 25 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 25 Shtator 2014 Data pubblicazione Vizita: 4626

Në datën 23.09.2014. në Rektoratin e UPT u zhvillua dhe takimi ndërmjet anëtarëve të Rektoratit (Rektori, Zv.Rektorët, Dekanët e fakulteteve dhe Drejtori i IGJEUM) dhe disa nga përfaqësuesit e universiteteve kryesore të qytetit të Shangait, Kinë.

Në këtë takim, përfaqësuesit e universiteteve Kineze informuan mbi kapacitetet mësimdhënëse dhe kërkimore të universiteteve të tyre, ofruan mundësi për mobilitetin e studentëve të UPT-së pranë universiteteve të mësipërme si dhe oportunitete për punësimin e këtyre të fundit në Republikën Popullore të Kinës.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion