Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 227 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me Ambasadorin e Italisë në Republikën e Shqipërisë

Krijuar: 30 Mars 2015 Ndryshimi i fundit: 19 Maj 2015 Data pubblicazione Vizita: 3936
 
  
Në datë 23.03.2015, Rektori i UPT, Akademik Jorgaq Kaçani së bashku me Zv.Rektorët Prof. Genti Guxho dhe Prof. As Vladi Koliçi, pritën në mjediset e Rektoratit të UPT Ambasadorin e Italisë në Republikën e Shqipërisë, Z. Massimo Gaiani dhe një grup studentësh nga Universiteti i Romës “Sapienza”, Itali.
 
Rektori i UPT falenderoi Ambasadorin Italian për mbështetjen të cilën ai i ka ofruar Shqipërisë dhe Universitetit Politeknik të Tiranës në veçanti. Ai shprehu gjithashtu, vlerësimin e tij pozitiv rreth bashkëpunimit të deritanishëm ndërmjet UPT dhe Ambasadës Italiane në Shqipëri si dhe rreth marrëdhënieve të forta ndërmjet UPT dhe sipërmarrësve italianë. 
 
  
Më pas, studentët e Universitetit të Romës “Sapienca” u njohën me fakultet, ciklet dhe programet e studimit që UPT ofron, kurrikulat e përbashkëta që ka Universiteti Politeknik i Tiranës me universitet italiane, si dhe me marrëdhëniet aktuale të bashkëpunimit me universitetet evropiane dhe botërore.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion