Vendimi nr.5, date 02.07.2020

Shtyp
Krijuar: 02 Korrik 2020 Data pubblicazione Vizita: 784

Formular kandidimi per rektor, anetar Senati, drejtues se njesise kryesore dhe baze

Formular kandidimi per student

FORMULAR VETĂ‹DEKLARIMI ANTIPLAGJIATURE

Formular vetedeklarimi per anetar Senati Akademik

Formular vetedeklarimi per autoritete drejtuese

Formulari i mbeshtetjes se kandidatit perfaqesues i studenteve ne SA