Njoftim – Hapet thirrje për Internship në Deloitte Albania

Shtyp
Krijuar: 03 Shtator 2020 Data pubblicazione Vizita: 471

Hapet thirrja për mundësi Internshipi në AUDIT, në Deloitte Albania (angazhim me kohë të plotë dhe i paguar, në përfundim të internshipit ofrohet kontratë punesimi).

Kandidatët duhet të jenë të diplomuar në degët e fushës ekonomike, matematike, inxhinierisë dhe të jenë folës shumë të mirë të gjuhës angleze dhe gjermane. Thirrja vlen edhe për studentët ALUMNI.

Afatet për aplikim : 15 Shtator 2020

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

brenda afatit të përcaktuar.

Për më shumë informacion lutemi klikoni këtu.