Njoftim: Zhvillohet Webinari nga DIMAK Albania, (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë)

Shtyp
Krijuar: 16 Shtator 2020 Data pubblicazione Vizita: 457

DIMAK Albania, (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) zhvillon Webinarin për “Praktikat Profesionale në lidhje me Studimin në Gjermani” të Premte, 25 Shtator, 2020 në orën 13:30.

Qëllimi i këtij Webinari është të informojë personat e interesuar në lidhje me kriteret, procedurat dhe çfarë konsiderohet si një praktikë e lidhur me studimin.

Të interesuarit mund të regjistrohen në linkun e mëposhtëm brenda datës 22 Shtator, 2020. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSea8oev6JFqXdwB8G8c7PRyrmZjJSzDrHy7abOcGrOevOC9EA/viewform

Pasi të regjistroheni, një link për Webinarin do t'ju dërgohet para Webinarit, si dhe një dokument "Si të bashkoheni në Webinar" nësë do keni ndonjë vështirësi.

Për detaje kontaktoni:

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Numri i Kontaktit: +355 69 706 0005

Facebook: DIMAK Albania