Njoftim - Hapet thirrje për punësim në Deloitte Albania

Shtyp
Krijuar: 28 Shtator 2020 Data pubblicazione Vizita: 406

Hapet thirrja për mundësi punësimi në Deloitte Albania-Consulting.

Kandidatët duhet të jenë të diplomuar në degët e fushës ekonomike dhe të jenë folës shumë të mirë të gjuhës angleze. Thirrja vlen dhe për studentët Alumni.

Afati për aplikim : 5 Tetor 2020 (çdo aplikim përtej kësaj date nuk do të përfshihet në procesin e rekrutimit). Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda afatit të përcaktuar.

Për më shumë informacion lutemi klikoni këtu.