NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në University of West Attica , Greqi

Shtyp
Krijuar: 22 Tetor 2020 Data pubblicazione Vizita: 526

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of West Attica, Greqi
Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.
Për të parë "Application Form" klikoni këtu.
Për të parë listën e lëndëve dhe për të marrë informacion të përgjithshëm rreth studimeve në UWA klikoni këtu (Faculty-of-Applied-Arts-Culture-Courses-Erasmus-1) dhe ketu (Faculty-of-Enginering-Courses-Erasmus)
Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 20 nëntor 2020.