Njoftim - Hapet konkursi për videon “Faleminderit, mësuesi im i universitetit”

Shtyp
Krijuar: 04 Nentor 2020 Data pubblicazione Vizita: 266

Me rastin e "Ditës së Mësuesit të Gjuhës Frënge 2020", AUF-ja në Evropën Qendrore dhe Lindore hap konkursin e videos "Faleminderit, mësuesi im i universitetit! ".

Ky konkurs është i hapur për studentët e regjistruar në një program bachelor ose master në universitetet anëtare të AUF në Evropën Qendrore dhe Lindore.

Konkursi është i hapur deri më 20 nëntor 2020.

Përmes një videoje prej jo më shumë se 3 minutash, pjesëmarrësit janë të ftuar të përshkruajnë mësuesin e tyre të frëngjishtes ose mësuesin e tyre që jep mësim në frëngjisht në universitet, duke theksuar cilësitë e tyre njerëzore dhe profesionale.

Të interesuarit të klikojnë këtu dhe në linkun: https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/lancement-du-concours-video-merci-mon-prof-duniversite/?fbclid=IwAR18XqahjOKqre4uhbg5NNfuX9QxrmQTTqYogAlAqrg5EJ_-EZCEDYYUb88 për të marrë informacion më të detajuar lidhur me :

· Temat

· Mënyrën e organizimit

· Përzgjedhjen

· Grantet e shpërblimit