Njoftim - Hapet thirrja për Internship me mundësi punësimi për studentët e sapodiplomuar ose Alumni në kompaninë Deloitte Albania

Shtyp
Krijuar: 17 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 220

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë Deloitte Albania hapet thirrja për internship në departamentin Audit.

Ky njoftim vlen për studentët e sapodiplomuar e/o alumni në fushën ekonomike, inxhinierike, informatike dhe matematike. Kandidatët duhet të jenë të diplomuar në degët e cilësuara në njoftim dhe të jenë folës shumë të mire të gjuhës angleze. Njohuria e gjuhës gjermane është avantazh.

Internship-i është i paguar dhe ka nje kohëzgjatje 6 mujore dhe në përfundim të tij zhvillohet vlerësimi i performancës për të konsideruar punësimin me kontratë pa afat si Audit Analyst.

· Intern Audit Analyst

Afati per aplikim : 30 qershor 2021

Për më tepër detaje kliko këtu.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresat: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda afatit të përcaktuar.