Njoftim - Hapet thirrja për mundësi punësimi për studentët e sapodiplomuar ose Alumni në kompaninë Deloitte Albania

Shtyp
Krijuar: 09 Korrik 2021 Data pubblicazione Vizita: 285

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë Deloitte Albania hapet thirrja për disa mundësi punësimi.

Ky njoftim vlen për studentët e sapodiplomuar e/o alumni.

Formim në fusha të ndryshme. Kandidatët duhet të jenë folës shumë të mirë të gjuhës angleze.

- Quality Assurance Consultant

Formim në fushat: IT, shkenca kompjuterike dhe fusha të lidhura me to.

- Developers LAB ( Front-end, CMS)

- Salesforce Lab (Consultant and Developers Path) sesioni I 2-të.

- Marketing TECH DEV Lab

Për më tepër detaje klikoni këtu.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre duker përcaktuar pozicionin për të cilin kanë interes në adresat: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda afateve të përcaktuara në posterat bashkëlidhur.