“Prezantim i Universitetit Iuav të Venecias” - 13 Dhjetor 2016

Shtyp
Krijuar: 15 Dhjetor 2016 Data pubblicazione Vizita: 4261

“Prezantim i Universitetit Iuav të Venecias” -  13 Dhjetor 2016
Në vijim të nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Universitetit Iuav të Venecias, në datë 13 Dhjetor 2016 , ditën e Martë, u zhvillua një takim informues për universitetin Iuav të Venecias në sallën B 109, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit. 
Ky takim ju dedikua studentëve dhe pedagogëve ku Z. Enrico Fontanari zëvendës kancelari për marrëdhëniet ndërkombëtare të Univeristetit IUAV të Venecias  prezantoi  tre nivelet e edukimit pranë këtij universiteti.
Faqa zyrtare e  Universitetit  të  Venecias për më shumë detaje për secilin program është: http://www.iuav.it/