Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 268 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

NJOFTIM - Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentët që në datën 30 Shtator 2017, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze

Krijuar: 15 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 2428

Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentët, që në datën 30 Shtator 2017 , zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze TOEIC L&R
ETS dhe MAS kanë një marrëveshje bashkëpunimi, sipas së cilës Godina Liria, në Q. Studenti është Authorized Test Center.

 Aplikimi bëhet online në: http://registration.sta-edu.com/ 

Për më shumë informacion vizitoni: Testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion