Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim: 25-28 Gusht 2017 do të zhvillohet në Ohër  "Kongresi Ndërkombëtar në Shkencën e Materialeve dhe Polimerëve"

Krijuar: 28 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 2650

25-28 Gusht 2017 do të zhvillohet në Ohër  "Kongresi Ndërkombëtar në Shkencën e Materialeve dhe Polimerëve", organizuar nga Shoqata e Kimistëve të Turqisë,  Universiteti Canakkale Onsekiz Mart ( Turqi), Univesiteti i Prishtinës, Universiteti Politeknik i Tiranës, Universiteti "Nënë Tereza" i Shkupit, Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Tuzlës ( Bosnje Hercegovinë).

Për më shumë informacion vizitoni lidhjen e faqes së Kongresit:
ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion