Welcome to the website of Polytechnic University of Tirana

Veprimtari

Veprimtari

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete Stafi të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Fachhochschule Bielefeld, në Gjermani

Created: 13 January 2020 Last Updated: 13 January 2020 Hits: 747

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për mësimdhënie për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, Departamentin e Tekstilit dhe Modës, në universitetin Fachhochschule Bielefeld, në Gjermani.
Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.
Të interesuarit mund të drejtohen pranë departamentit për formularët e aplikimit.
Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 22 Janar 2020.

THE INTERNATIONAL MASTER IN EUROPEAN PROJECT PLANNING AND MANAGEMENT, 7TH EDITION

Created: 08 February 2018 Last Updated: 28 June 2018 Hits: 3368

The International Master has a total duration of 5 months (800 hours). The classroom based part is held in Florence (Italy).

The teaching staff is composed by international experts with 15 to 25 years of experience in   European project planning, management and assessment.  The Master organizes for all participants a three month internship abroad, to work as Assistant European Project Manager in organizations with long experience in European project management.

For further information please see:  http://europlan.pixel-online.org/MST_intro.php

You can also contact us at: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.