Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Shtyp
Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 21 Prill 2021 Vizita: 55948

 FAKULTETI I INXHINIERISË  MATEMATIKE DHE  INXHINIERISË FIZIKE (FIMIF)

 Web:https://fimif.edu.al/

 Dekani: Prof.Dr Shkëlqim Kuka

 Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ; Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

 

  Historik i shkurtër i FIMIF

 Eshtë një fakultet i ri i cili ofron një të ardhme të sigurtë. Formim bazë dhe të avancuar të shkencave inxhinierike si në shkencat kompjuterike, fotonike, elektronike, optike, automatizim dhe telekomunikacion. Programet e diplomave që lëshojnë departamentet përkatëse janë të njëjta me programet e Universitetit Politeknik të Milanos. Në përfundim të këtyre programeve të studimit lëshohet përkatësisht diplomë e nivelit të dytë, DND, në Inxhinieri matematike dhe Inxhinieri fizike.

Departamentet

Diplomat

“Bachelor”

“Master i Shkencave”

“Master Profesional”

PhD