Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Drejtoria e Investimeve dhe Mirëmbajtjes

Krijuar: 25 Maj 2011 Ndryshimi i fundit: 25 Maj 2015 Vizita: 11439

Sektorët:

Sektori i Mirëmbajtjes

 

Drejtor: Migen Shkodrani

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion