IMG-LOGO
IMG-LOGO

Drejtoria e Investimeve dhe Mirëmbajtjes

Sektorët:

Sektori i Mirëmbajtjes

 

Drejtor: Migen Shkodrani

 

Email: migensh@hotmail.com