IMG-LOGO
IMG-LOGO

Drejtoria e Komunikimit

Sektorët:

  1. Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë
  2. Sektori i Informacionit dhe Statistikës
  3. Sektori i Keshillimit te Karrieres