IMG-LOGO
IMG-LOGO

Universitete të tjera

INSTITUCIONE TE ARSIMIT TË LARTË

Akademia e Shkencave të Shqipërisë (ASH)
Ministria e Arsimit dhe Sportit (MAS)
Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë (APAAL)
Rrjeti Akademik Shqiptar (RASH)


UNIVERSITETE BRENDA VENDIT
Universiteti i Tiranës
Universiteti "Ismail Qemali" Vlorë
Universiteti "Eqrem Çabej" Gjirokastër
Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkodër
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Universiteti "Fan S. Noli" Korçë
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Universiteti "Epoka"
Universiteti i New York-ut


UNIVERSITETE JASHTE VENDIT
Universiteti Politeknik i Barit
Universiteti Politeknik i Milanos
Universiteti Politeknik i Torinos