Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 137 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Vendndodhja

Krijuar: 05 Janar 2011 Ndryshimi i fundit: 04 Maj 2017 Vizita: 23961


FAKULTETE DHE INSTITUTE:

I. Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)

http://www.fti.edu.al
Adresa: Bul. “Dëshmorët e Kombit”
Sheshi “Nënë Tereza”, Nr. 4, Tiranë.
Tel: +355 4 227 81 59


V. Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU)

http://www.fin.edu.al/
Adresa: Rr."
Muhamet Gjollesha", 54, Tirane.

Tel: +355 4 277 14 17
Tel/Fax:
+355 222 90 45

II. Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM)

http://www.fim.edu.al/
Adresa
: Bul. “Dëshmorët e Kombit”

Sheshi “Nënë Tereza”, Nr. 4, Tiranë.
Tel: +355 4 222 37 07


VI. Fakulteti i Inxhinierise Matematike & Inxhinierise Fizike (FIMIF)

http://www.fimif.edu.al
Adresa
:
Rr. "Muhamet Gjollesha", mbrapa shkollës Vasil Shanto, Tiranë

Tel: +355 4 225 72 94


III. Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike
(FIE)

http://www.fie.upt.al/
Adresa
: Bul. “Dëshmorët e Kombit”

Sheshi “Nënë Tereza”, Nr. 4, Tiranë.
Tel: +355 4 222 37 26

VII. Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (FGJM)

http://dibmin-fgjm.org/
Adresa
: Rruga e Elbasanit, Tiranë.

Tel: +355 4 237 52 46 (15)


IV. Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)

http://www.fin.edu.al/
Adresa: Rr."
Muhamet Gjollesha", 54, Tirane.

Tel: +355 4 277 14 17
Tel/Fax:
+355 222 90 45


I. Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit. (IGJEUM)

http://www.geo.edu.al
Adresa: Rr.
"Don Bosko", Nr.60, Tiranë.

Tel: +355 4 225 95 40
Fax: 04 225 95 40

 
 
 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion